Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.03.13

Költöztetés Budapest - Költöztetés árak - Irodaköltöztetés

költöztetés Budapest időpontja előtt néhány héttel érdemes elkezdeni a csomagolást, mert ugyan nagyon egyszerűnek és gyorsan tűnik a dolog fejben elgondolva, de a gyakorlatban jellemzően már más a helyzet...

Felvirradt a költözés napja! Csapatunk a megbeszélt időpontban pontosan érkezik Önhöz és a megbeszélt sorrendben elkezdi kiüríteni a lakást, ezzel hagyva elegendő időt Önnek és családjának az ágynemű becsomagolására, a gyerekek felöltöztetésére és egy utolsó körbetekintésre, búcsúra a jól ismert falaktól.

Több, mint 17 éve gyűjtjük az Ön számára rendkívül értékes költöztetői, iroda költöztetési és költöztetés Budapest tapasztalatunkat, és bátran elmondhatjuk, hogy minden elképzelhető helyzettel volt már szerencsénk találkozni és megbirkózni. Akkor is teljes körű segítői vagyunk, ha magánszemélyként keres meg minket, de akkor is, ha céges nagyságokban kell gondolkodni.

Iroda költöztetés:

Az iroda költöztetés mindig előzetes egyeztetést, körültekintő szervezést igényel, hiszen az irodai folyamatos munkát biztosítva kell az iroda költöztetést levezényelni. Büszkén mondhatjuk, hogy ebben is meggyőző tapasztalatokkal rendelkezünk, hiszen olyan cégek irodai költöztetését vittük véghez, mint az Index.hu és a Portfolio.hu szerkesztősége.

Miért válasszon minket, különösen ha fontosak a költöztetés árak?

Költöztetés árak: európai színvonal – magyar árakon

Teljeskörű iroda költöztetés, költöztetés Budapesten

Informatikai és komplett iroda költöztetés

Modern gépkocsipark

A teherautó fogadó címre érkezését követően elvégezzük a lepakolást és a megbeszélt extra feladatokat is.

Ezeket tartalmazzák az előre lepontosított költöztetés árak.
Minden bútordarabot helyreteszünk, a szétszerelt bútorokat összeszereljük, az általunk csomagolt darabokat kicsomagoljuk. A keletkezett használt csomagoló anyagot elszállítjuk.

Miután végrehajtottuk a költöztetést, végigjárjuk a lakást és ellenőrizzük, hogy minden a helyére került-e?

Általában a mi feladatunk csak a szállítás, rakodás, és a bútorok, kényesebb tárgyak szét és összeszerelése, védőcsomagolása. Alapszolgáltatásunkat kiegészíttetheti a dobozokba történő be és kicsomagolással, esetleg képek, lámpatestek, egyéb lakás kiegészítők le és felszerelésével.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.