Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.09.17

Bérszámfejtés 13.kerületben, bármikor hívhat minket!

Pár szempont, hogy miért érdemes megkeresni egy könyvelő cégeket!

 

bérszámfejtés 13. kerületi tevékenységi forma magában foglalja a dolgózok, valamint a munkáltatóval egyéb jogviszonyban állók bér- és bérjellegű juttatásaival, és egyéb jövedelmeivel hozzáfúződő adó- és járulékfizetési kötelezettségeinek ügyintézését. Ez magába foglalja az alkalmazottak bérei, és a kapcsolódó teljesítendő pénzügyi kötelezettségek elszámolását, az előírt nyilvántartások vezetését, és az adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítésének megfejtéséről.

Jó tanács egy könyvelőiroda Budapesti vállalkozással üzletet kötni?

Minden nap személy, vagy bérszámfejtő legyen a talpán, aki minden adatszolgáltatási és nyilvántartási kötelezettséget megfelelő ember szám, vagy technikai háttér nélkül képes ellenőrizni.

1. Az összes bérszámfejtő a saját területén legyen szakember főleg  a kft. könyveléseknél.

Vállalkozás vezetőnél  a vállalkozással kapcsolatos ügymenet, a stratégia megalkotása és betartatása a folyamat. Egész egyszerűen nincs időnapi/heti rendszerességgel informálódni a változó törvényekről, a megújuló nyomtatványokról és az egyéb aktuális s. Ez akkor is igaz, ha száz munkás van az irodában, és akkor is, ha mindössze egy.Minél alacsonyabb a munkások létszám, fajlagosan annál törvényekről. Több időt vesz el a szakterületre fordított óra nagyságából. Könyvelés 13.kerületben, keresse meg tulajdonosunkat!

2. Folyamatos  ügyintézés és tökéletes könyvelés árak várják irodánknál

Egy külsős bérszámfejtő kolléga átlagosan két-háromszáz munkavállaló adatait tudja kezelni, szemben a bérszámfejtő cég munkatársával,aki ennek a mennyiségnek két- háromszorosát is képes egymaga megcsinálni és kedvezőbb a díja mint a könyvelő áraknak. Ennek oka a nem oda figyelt tevékenységi kör valamint az átfogó, automatizált szoftverek használata.

3. Határidők rögzítése és az adótanácsadás árak korrekt ár kiszámítással!

A törvényi környezet naprakész ismerete alapvető megoldás az adótanácsadás 13.kerületi válllalkozással szemben. Egy irodának nagyon sokféle adót, járulékot kell befizetnie, ezeket eltérő határidőkkel, különböző nyomtatványokat kell benyújtani. A bérszámfejtés kiszervezése során a megbízott ügyfél felügyeli, hogy az adók, járulékok, egyéb befizetések a jogszabályban előírt pontos dátumra, és helyes mértékben legyenek bérszámfejtés.